11.04.2015

9:30

Umění být krásná

Povede:     Simona Bártová (www.makeupist.com) ve spolupráci s Danou Kobrlovou (www.kobrlova.cz)

Obsah:            cca tří až čtyřhodinové setkání účastnic s vizážistkou v prostorách Studia pro osobní rozvoj v Úvalech, krátká přednáška a praktické ukázky líčení profesionální dekorativní kosmetikou různých značek, individuální poradenství a líčení pro každou účastnici včetně doporučení, jakou kosmetiku si pořídit. Prodej kosmetiky není součástí kurzu, Simona používá vhodné výrobky různých značek a nezastupuje žádnou kosmetickou firmu. Je ovšem dobré přinést si vlastní vyzkoušené kosmetické prostředky a pomůcky a nechat si poradit, zda jsou pro vás těmi nejlépe zvolenými, naučit se s nimi lépe pracovat a případně s čím je kombinovat.

Přijdete-li s umytými vlasy, vizážistka vám pomůže nebo poradí i se stylingem, tedy lehkou úpravou vlasů (bez stříhání). V takovém případě je třeba počítat s delším časem úpravy (cca 50 minut). Na přání je možné pořídit vám pro srovnání i fotografii před úpravou a po ní.

 

 

Termín:           sobota 12.4.2015 od 9.30 do cca 14.00 - nebo dokud nebudeme všechny krásnější. Doufáme, že dobrá zábava v malém ženském kruhu vám přijde vhod. 

 

Fotografie/Letáčky

Ohlasy od účastníků

Připadaly jsme si moc hezky, jen jsme měly poslechnout Danu a naplánovat si nějaký program na večer, aby naši proměnu vidělo víc přátel...J+M

Simona je pro mne "kouzelnice s barvičkami" a nalíčená od ní si vždycky připadám jako žena sebevědoměji :) Podle fotek "před a po" líčení posuďte sami...Dana